Never give up on what you really want to do.
The person with big dreams is more powerful
than the one with all the facts.
-Albert Einstein-

Mirva Salmi

Olen Mirva Salmi. Syntynyt vuonna 1982 Nummi-Pusulassa (nyk. Lohja). Ammatiltani olen urheiluhieroja, fysiikka- ja painonnostovalmentaja sekä toimin Suomen painonnostoliiton valmentaja – kouluttajana.

Valmennan tällä hetkellä pääasiallisesti painonnoston juniori- ja yleisensarjan sekä mastersryhmien kilpailijoita. Urheilijani ovat saavuttaneet lukuisia SM-mitaleja junioreista masters-sarjoihin. Kansainvälisissä kilpailuissa junioreissa tällä hetkellä paras sijoitus 15-v EM-kilpailuissa 6.sija ja mastersseissa MM-kilpailuissa 3.sija. Teen paljon myös yhteistyötä muiden lajien urheilijoiden kanssa.

Olen työskennellyt liikunnan parissa yli 15 vuotta. Olen liikuttanut niin tuki- ja liikuntaelinsairaita, neurologisista sairauksista kärsiviä, kehitysvammaisia kuin terveitä lapsia, nuoria ja työikäisiä sekä senioreita. Parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi olen huomannut, että liikkumisen pitää olla hauskaa.

Ilo ja sitä kautta pursuava sisäinen voima ovat ratkaisevin tie huippusuoritukseen. Sisäinen voima saadaan esiin, kun luodaan turvallinen harjoitusympäristö ja tehdään vaikeasta asiasta yksinkertaista.

Urheiluhierojaksi (tutkintonimike: koulutettu hieroja) valmistuin Suomen Urheiluopistolta vuonna 2006. Usean vuoden olin eri eksperttien opeissa osittain omien loukkaantumisten vuoksi.

Minulle on tärkeää, että ihmiset voivat elää ilman kipua, nauttia elämästä ja liikkumisesta. Minut on matkan varrella nimetty mm. olkapäätohtoriksi ja ihmeidentekijäksi. Monet ovat päässeet takaisin liikunnan ja työelämän pariin yhteistyössä minun ja tuntemieni ammattilaisten avulla.

Verkostooni kuuluu eri lajien valmentajien lisäksi hermorata- ja urheiluhierojia, kiropraktikko, naprapaatti, osteopaatti sekä jäsenkorjaajia, joiden kanssa tarvittaessa konsultoin tai joille ohjaan asiakkaitani.

Koulutus mm.:
Vartijan peruskurssi (2001, Turun AKK)
Ylioppilas 2002
Seikkailuohjaaja 1 (5 ov, 2002) + Seikkailu rakennetussa ympäristössä (5 ov, 2003)
Uimaopettajan peruskurssi (SUH, 2003)
Liikunnan ohjaus nuorisotyössä (5 ov, 2003)
Syrjäytymisen ehkäisy ja kohdennettu nuorisotyö (1ov, 2003)
Monikulttuuriset menetelmät, monikulttuurinen työ (1 ov+ 5 ov, 2003)
Järjestyksenvalvoja (2003, Lohja)
Varusmiespalvelus (sotilaspoliisi, 9kk, Helsingin Ilmatorjuntarykmentti)
FAF foundation (2004)
Hydrorider system: indoor aqua cycling (2005)
Hierojan ammattitutkinto (koulutettu hieroja, urheiluhieroja, Suomen Urheiluopisto Vierumäki, 2006)
1- ja 2-tason Painonnoston valmentajakoulutus (Suomen Painonnostoliitto, Vierumäki 2014)
Spartan Gear Toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer (Spartan Gear, Turku 2017)

MiXtremeSport tarjoaa taidolla urheiluhierontaa, painonnosto- ja fysiikkavalmennusta lapsille, nuorille ja aikuisille

© 2017 MiXtremeSport, Mirva Salmi – Sivujen toteutus: www.tiinet.fi